اطلاع رسانی > اخبار >

اطلاعیه شماره 3: عناوین مقالات برگزیده بخش سخنرانی و پوستر اعلام شد

به اطلاع اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم می رساند، عناوین مقالات بخش سخنرانی و پوستر سومین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت توسط کمیته علمی همایش اعلام شد. لازم به توضیح است، مقالات بخش سخنرانی، لیست اولیه می باشد و انتخاب نهایی مقالات این بخش پس از ارسال متن کامل مقالات توسط کمیته علمی همایش اعلام خواهد شد. برای دانلود مقالات برگزیده و راهنمای تهیه پوستر و فایل سخنرانی از منوی اطلاع رسانی، بخش فایل ها اقدام نمایید.

- مهلت ارسال اصل مقالات بخش سخنرانی تا 27 بهمن ماه می باشد و بایستی به ایمیل کنفرانس به آدرس cong.oei@mums.ac.ir ارسال گردد. لازم به ذکر است عدم ارسال اصل مقالات به منزله انصراف تلقی شده و مقاله از لیست مقالات بخش سخنرانی حذف خواهد شد. فهرست نهایی مقالات برگزیده بخش سخنرانی، پس از وصول اصل مقالات و داوری توسط کمیته داوران، از بین لیست اولیه سخنرانی ها انتخاب خواهد شد.

- مقالات بخش پوستر بایستی در قالب فرمت ارائه شده کنفرانس تهیه و تا تاریخ 30 بهمن ماه به ایمیل دبیرخانه کنفرانس به آدرسcong.oei@mums.ac.ir ارسال شود. لازم به ذکر است مقالات بخش پوستر به صورت الکترونیکی ارائه خواهد شد و نیازی به پرینت کاغذی نمی باشد.

- لینک دانلود لیست اولیه مقالات برگزیده بخش سخنرانی: cong-oei.mums.ac.ir/fa/files.php

- لینک دانلود مقالات برگزیده بخش پوستر: cong-oei.mums.ac.ir/fa/files.php

- لینک دانلود راهنمای تهیه اسلاید مقالات بخش سخنرانیcong-oei.mums.ac.ir/fa/files.php

- لینک دانلود راهنمای تهیه پوستر مقالاتcong-oei.mums.ac.ir/fa/files.php

- لینک دانلود راهنمای نگارش اصل مقالات بخش سخنرانی:cong-oei.mums.ac.ir/fa/files.php

بازگشت1397/11/16
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !

Email: info@faraznet.net
Address:Shiraz,Iran